טיבו ואיכותו של המוצר המוגמר באם זה קפה, גלידה, עוגה , לחם, פסטה, המבורגר או סטייק עסיסי עם סלט טוב הם אלו שיעסיקו את העסק ומוצריו למבוקשים.
את הנ"ל ניתן להשיג ע"י ביצוע תהליכי בקרה על כל התהליכים משלב קבלת חומר הגלם ועד הגשת הלקוח.
בקרה מתבצעת ע"י אנשי מקצוע של קונטרול יועצים שיבצעו מגוון מבדקים:
- ביקורות תברואה עבור מסעדות , בתי קפה, אולמות שמחה, גני ילדים, מוסדות חינוך וכו'.
- סקר תשתיות
- הקמה ושדרוג של מערכות ניהול איכות מזון ( GMP, HACCP, ISO 22000 , 14001 ISO, 9001 ISO, 18001 ISO).
איכות היא היכולת של המוצר או השירות להשביע את רצון הצרכן/ הלקוח.
מוצר איכותי מבטיח לצרכן: מוצר שעומד בדרישות החוק, שעומד בסטנדרטים גבוהים ובטוח לצריכה.
זאת הסיבה שמערכת איכות ובטיחות היא חלק בלתי נפרד לשמירה על איכותו ובטיחותו של מוצרן בכך מבטיחה את בריאות הציבור.