קטי דוד: 054-2236008ֿ | קרית אתא, העצמות 62 | ת.ד 7397, 3107301 חיפה

  • Facebook
קונטרול יועצים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
קונטרול יועצים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
היתר בניה
ראשי » יעוץ » היתר בניה

היתר בניה

היתר בניה הוא רישיון שאותו מנפיקה הוועדה המקומית לרישוי ובינוי.

עסקים מלאכות ותעשיות מחויבות בחוות דעת של משרד הבריאות טרם הוצאתם היתר בניה ע"י הוועדה המקומית.

כאשר בוחרים מקום לעסק חשוב מאוד שהעסק אהיה מקום שעומד בתקנים המיועדים לעסק בתחום המזון.

אנו בקונטרול יועצים מלווים אתכם בהגשת ההיתר למשרד הבריאות .

ומסייעים לכם בכל אשר נדרש.

 

פרשה טכנית:

אנו בקונטרול יועצים מסייעים לכם בפרשת טכנית עבור משרד הבריאות.

שמתאר את תיאור בית העסק ופעילותו.

פרשה הטכנית כוללת:

פרוט סוגי המזון שייוצרו בעסק לפי מוצרים ואריזות,

כמות תוצרת יומית, כמות תוצרת מוגמרת מאוחסנת ואופן אחסנתן.

סוג, כמות ונפח חומרי אריזה מאוחסנים במצב מרבי (לאחר קבלת נתוני ספקים). אישור התאמת חומרי האריזה,

תרשים זרימה ובו פרוט שלבי הייצור לפי התהליך הטכנולוגי (כולל ציון תהליכים ידניים), תהליכי עיבוד

ונקודות קריטיות בעלות סיכון טכנולוגי למוצר כמו תהליכים תרמיים (הקפאה מהירה, קירור מהיר, בישול,

פיסטור, עיקור וכו'), תהליכי ניקוי והפרדה יצוינו תוך הדגשת נתוני עיבוד ובקרה.

פרוט סוגי בדיקות המעבדה הנערכות, תדירות ושם המעבדה הבודקת

פרוט חומרי הניקוי והחיטוי והתאמתם להנחיות שירות המזון הארצי

אופן הובלת התוצרת.

בתכניות של בתי-קירור חובה לצרף אישורו של מהנדס קירור למתקני הקירור

דוגמת תווית.

צור קשר
עשו לנו לייק

קטי דוד: 054-2236008ֿ | קרית אתא, העצמות 62 | ת.ד 7397, 3107301 חיפה

  • Facebook
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס