מידי שנה מועסקים אלפי עובדים חדשים בתעשיית המזון ללא מתן הדרכה ראשונית נאותה בתחום ומבלי להתייחס לרמת הידע שלהם במזון , דרכי טיפול במזון, היגיינה אישית, מחלות שמקורן במזון , שיטות ניקיון וכדומה ולכן הכשרתם הינה הכרחית.
ההדרכה לשמירה על היגיינה ובטיחות מזון מיועדת לכל העוסקים בתחום: מסעדות, חברות קייטרינג , אולמות אירועים, מפעלים, מלונות, אטליזים, צרכניות, סופרים, מטבחים, מוסדיים וכו'.
מטרת ההדרכה הינה להקנות כלים וידע מקצועי ומעשי בתחום התברואה, היגיינה ובטיחות מזון.
והיא חשובה מאוד על מנת להקטין את הסיכויים שעלולים לגרום לזיהום חומרי הגלם או המוצרים אשר יובילו לסיכון בריאות הציבור עם כל ההשלכות הכרוכות בכך.
משלב זרימת המזון מהספק לצרכן: רכישת חומרי גלם והמצרכים, אחסון, הפשרה, הקפאה, חימום, תהליך ייצור, הגשה, הובלה ועוד.
הדרכות בנושא היגיינה
לא לחינם ישנה חשיבות גבוהה לכל הנושא של בטיחות המזון בקרב מפעלים ויצרנים העוסקים בתחום זה.
מפעל או עסק העוסק בנושא ייצור מזון ולא ישים הדגשים על נושא ההיגיינה ובטיחות המזון יעמיד את הלקוחות שלו בסיכון בריאותי ואת עצמו.
אנו מציעים:
- הדרכות לעובדים / מנהלים/ טבחים/ כל העוסקים בתחום המזון, בתחומי התברואה, היגיינה אישית ובטיחות מזון.
- הכנת הוראות עבודה, הוראות ניקוי והטמעתן.