קטי דוד: 054-2236008ֿ | קרית אתא, העצמות 62 | ת.ד 7397, 3107301 חיפה

  • Facebook
קונטרול יועצים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
קונטרול יועצים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
  • פרופיל
    • אודות
    • לקוחותינו
    • חדשות "מזון פלוס"
  • רשיונות
    • רישיון יצרן
    • רישיון עסק
    • מפעלי מזון
  • יעוץ
    • היתר בניה
    • ייעוץ בתחום המזון
    • הדרכת עובדים
  • איכות ובטיחות מזון
    • חשוב לדעת
    • בקרה
  • עיצוב פנים לעסקי מזון
  • צור קשר
    • קישורים מומלצים
    • דרושים
הדרכת עובדים
ראשי » הדרכת עובדים

הדרכת עובדים


מידי שנה מועסקים אלפי עובדים חדשים בתעשיית המזון ללא מתן הדרכה ראשונית נאותה בתחום ומבלי להתייחס לרמת הידע שלהם במזון , דרכי טיפול במזון, היגיינה אישית, מחלות שמקורן במזון , שיטות ניקיון וכדומה ולכן הכשרתם הינה הכרחית.

ההדרכה לשמירה על היגיינה ובטיחות מזון מיועדת לכל העוסקים בתחום: מסעדות, חברות קייטרינג , אולמות אירועים, מפעלים, מלונות, אטליזים, צרכניות, סופרים, מטבחים, מוסדיים וכו'.

מטרת ההדרכה הינה להקנות כלים וידע מקצועי ומעשי בתחום התברואה, היגיינה ובטיחות מזון.

והיא חשובה מאוד על מנת להקטין את הסיכויים שעלולים לגרום לזיהום חומרי הגלם או המוצרים אשר יובילו לסיכון בריאות הציבור עם כל ההשלכות הכרוכות בכך.

משלב זרימת המזון מהספק לצרכן: רכישת חומרי גלם והמצרכים, אחסון, הפשרה, הקפאה, חימום, תהליך ייצור, הגשה, הובלה ועוד.

הדרכות בנושא היגיינה

לא לחינם ישנה חשיבות גבוהה לכל הנושא של בטיחות המזון בקרב מפעלים ויצרנים העוסקים בתחום זה.

מפעל או עסק העוסק בנושא ייצור מזון ולא ישים הדגשים על נושא ההיגיינה ובטיחות המזון יעמיד את הלקוחות שלו בסיכון בריאותי ואת עצמו.

אנו מציעים:

  • הדרכות לעובדים / מנהלים/ טבחים/ כל העוסקים בתחום המזון, בתחומי התברואה,  היגיינה אישית ובטיחות מזון.
  • הכנת הוראות עבודה, הוראות ניקוי והטמעתן.

צור קשר
עשו לנו לייק

קטי דוד: 054-2236008ֿ | קרית אתא, העצמות 62 | ת.ד 7397, 3107301 חיפה

  • Facebook
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס